Voorjaar 2009 Spanje Portugal (verslag 7 – slot)

 

14 maart 2009

Vandaag op tijd vertrokken. Via Poitiers gereden, waar we eea hebben ingeslagen bij de Lidl. Wat zouden de camperaars moeten zonder de Lidl? Daarna door, via Tours, Spanje Portugal 280Chateaudun en 1000 en een rotonde hebben we dit deel van Frankrijk doorkruist. Je wordt er gek van op een gegeven ogenblik., het schiet niet echt op. Als je zo op weg bent naar Nederland kun je beter een andere en makkelijker weg kiezen. Onderweg nog een keer de supermarkt van Leclerc aangedaan en daar weer allerlei lekkere dingen ingeslagen voor in Nederland. Op het parkeerterrein gelijk even wat gegeten en weer door. Om een uur of 7 waren we in Conty bij Amiens, een goede overnachtingsplek. Nog een drankje met Peter en Mieke op de laatste avond.

Gereden 522 km, totaal 5810 km

15 maart 2009

Goed en rustig geslapen in Conty, op naar Nederland. Bij Amiens richting Beauvais, daar de autoroute genomen richting Lille. Al gauw is het een vrije autoroute en verder eigenelijk alleen snelweg. Schiet lekker op. Ca. 1 uur waren we in Nederland, en hebben bij Breda nog even wat gegeten en afscheid genomen van Peter en Mieke. Rond 3 uur thuis en gelijk even de meiden gebeld. Alles is goed gegaan thuis en het is ook weer heerlijk hier te zijn.

Gereden 414 km, totaal 6224 km

Al met al was het een leuke reis, zonder problemen. Zo’n trip vroeg in het jaar naar de zon is ons goed bevallen, gaan we zeker weer doen.